Helmipäivä RKS2017 Rovaniemi

Aika: 8.11.2017 klo 09:30 - 16:00
Paikka: Rovaniemen seurakuntakeskus, Rauhankatu 70

Rippikoulun uusi opetussuunnitelma on astumassa voimaan 1.10.2018 ja se koskee vuonna 2019 rippikoulunsa käyviä nuoria.

Rippikoulun kehittäjäkoulutukseen tuloksia ja uutta rippikoulusuunnitelmaa esitellään hiippakunnassa:

RKS 2017 HELMIPÄIVÄ 8.11. Rovaniemellä, mukana RKS2017 kouluttajat Jouko Porkka DIAK:lta ja Tanja Vähäoja ja Rami Niemi Centrialta sekä digikouluttaja Maire Kuoppala Rippikoulun digitaalinen kehittäminen-vertaisoppiminen järjestö ja paikallisseurakuntien rippikoulussa-hankkeesta.

Digihankkeen myötä Helmipäivän  digityöskentelyssä kokeillaan uutta. Koolla on iso joukko, siksi on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi mielipiteineen. Sähköisellä työskentelyllä voimme taata merkityksellistä oppimista ja arvioida yhdessä kehittämistyötä.

Hyödynnä blogia rippikoulu.wordpress.com/blog kehittämistehtäviintutustuessasi!

Ilmoittaudu Rovaniemelle ke 25.10.2017 mennessä TÄSTÄ! Ilmoittautuminen on päättynyt.

9.30 kahvit

10 hartaus

10.15 Suuri ihme-AMK puheenvuoro

Maija Pieskä Yhteistyöllä pieniä ja isoja ihmeitä

Vahvistetaan yhteyttä perheisiin rippikouluissa ja isostoiminnassa

Sanna Korhonen ja Elisa Manninen Rippikoulun arviointi

11.30 lounas

12.30

Valokeilassa paikallissuunnitelmat- mitä yhtäläisyyksiä ja eroja seurakuntien linjauksissa on? AMK juontaja johdattelee keskusteluun.

Ilona Yliräisänen ja Risto Kaarniemi Sodankylän seurakunnan rippikoulun paikallissuunnitelma

Sirja Oinas ja Pekka Nätti: Ranuan seurakunnan rippikoulun paikallissuunnitelma

Katri Sillanpää Iin paikallissuunnitelma

Taina Voutilainen Oulun seurakuntien erityisrippikoulun paikallissuunnitelma