Opiskelijoiden KiTOS-seminaari

Aika: 13.11.2018 klo 09:00 - 16:00
Paikka: Vanha Pappila, Asemakatu 6, 90100 Oulu

Ilmoittaudu to 1.11.2018 mennessä tästä!

Liitteenä päivän ohjelma!

Olet opiskelemassa kirkon ammattiin ja seurakuntaharjoit­telu on sinulla jo ehkä suoritettu tai ainakin hyvin ajankoh­tainen asia. Saatat olla jo hyvinkin perehtynyt kirkon työ­hön vapaaehtoistoiminnan ja seurakunnan nuorisotyön kautta.

Kutsumme sinua KiTOS-seminaariin pohtimaan, millainen kirkko on työpaikkana ja voisiko kirkko olla sinulle tuleva työnantaja. Seminaarin tarkoituksena on kuulla harjoittelun sinussa herättämiä ajatuksia, keskustella kirkosta työpaikkana, pohtia seurakuntaa mahdollisena tulevana työpaikkana ja visioida mihin suuntaan kirkon työ on kehittymässä. KiTOS-seminaari on moniammatillinen, eli siihen osallistuvat kaikki ko. hiippakunnassa kasvatuksen, diakonia, teologian ja kirkkomusiikin harjoittelun suorittaneet tai opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Seminaariin osallistuminen on maksutonta ja hiippakunta korvaa myös matkakulusi julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaisesti. Osallistumisesta annetaan todistus.

Lisää tietoa

Liitteet