VASU-dialogin voima katsomuskasvatuksen tueksi

Aika: 20.2.2018 klo 14:00 - 16:00
Paikka: Heinätorin seurakuntatalo, Aleksanterinkatu 73, 90100 Oulu

Haluatko VASUn arkeen?
Kaipaatko konkreettisia tekoja VASUn toteuttamiseen?
Tarjolla sparrausta arjen työhön ja varhaiskasvatussuunnitelman toteuttamiseen! Tule mukaan pohtimaan varhaiskasvatussuunnitelman katsomuskasvatuksen toteuttamista. Prosessi toteutetaan yhteistyössä kuntien, seurakuntien ja Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

ILMOITTAUDU 30.11.2017 mennessä tästäAVI:n ilmoittautuminen on päättynyt.

Voit ilmoittautua hiippakunnan kautta 13.2.2018 mennessä tästä!

Kesto: noin 3 kk

Aloitus 20.2.2018 klo 14-16

Lopetus: 8.5. klo 9-11

Kokoontumiset: yht 4 kertaa, joista 2 aloitus ja päätöstilanteiden välissä (2–4 h per kerta) Kokoontumiset sovitaan yhdessä ryhmän kanssa.
Ennen kuin ilmoittaudut, keskustelethan tästä oman esimiehesi kanssa. Tavoitteena on, että mukaan lähtevät myös kunnan varhaiskasvatuksen johto ja muut keskeiset toimijat.

Lue lisää: www.avi.fi/web/avi/pstaykkari

Kokoontumisissa
· lisätään vuoropuhelua seurakunnan ja kunnan välillä
· etsitään uusia yhteistyömahdollisuuksia ja rooleja yhteistyössä
· luodaan uusia toimintatapoja pedagogiseen vuorovaikutukseen lapsen kasvun ja kehityksen tueksi.
Kokoontumisissa on lupa puhua. Kokoontumiset perustuvat dialogiin.

Liitteet