Säestämisen ja urkujen monipuolisen käytön kurssi, op. Timo Kiiskinen

Aika: 8.-10.1.2018
Paikka: Rovaniemen kirkko, Rauhankatu 75, Rovaniemi

Ilmoittaudu 31.12.2017 mennessä tästä!

Kaipaatko säestyksiisi sähäkkyyttä? Alkusoittoihisi alkuvoimaa? Tekniikkaasi terästystä? Sovituksiisi sointuvuutta? Kurssi on juuri sinulle!

Tiimo Kiiskinen räätälöi kurssin kaikkien ilmoittautuneiden toiveiden perusteella mahdollisimman hyvin käytännön tarpeita vastaavaksi. Kurssi sisältää pieniä luentoja tai workshoppeja halutuista aiheista – esimerkiksi miten hyödynnän parhaiten avustavia soittajia jumalanpalveluksessa tai miten urkuja kannattaa soittaa uusissa laulelmatyyppisissä virsissä.

Osa ajasta käytetään mestarikurssityyppiseen työskentelyyn – voit soittaa harjoittelemiasi kappaleita, säestyksiä tai improvisaatioita, joita yhdessä kuunnellaan ja kehitetään. Tähän työskentelyyn voit osallistua joko aktiiviopiskelijana tai kuuntelijana saadaksesi uusia ideoita. Pieni määrä yksityistä aikaa järjestetään halukkaille henkilökohtaista ohjausta varten.

Voit tuoda kurssille oman musiikillisen tai teknisen kysymyksesi – esitellä siis asiaa jossa haluaisit kehittyä. Voit saada uusia harjoitusvinkkejä tai vaikkapa ideoita ohjelmistosta sinun tarpeisiisi. Ja vielä, kurssilla yhteismusisoidaan ja tehdään yhdessä pieni iltamusiikkitilaisuus. Jos sinulla on joku orkesteri- tai bändisoitin, ota se mukaan. Kerro tästä kumminkin etukäteen ja ilmoita myös lauluäänialasi.

Kurssille ei ole osallistumismaksua, mutta osallistuja maksaa itse matkat ja majoituksen. Ilmoittautumiset 15.12.2017 mennessä.

Lisätietoja: Sari Alakulppi sari.alakulppi(at)evl.fi tai p. 040 5434597

Kurssin järjestää Lapin Kanttorit ry yhdessä Rovaniemen seurakunnan ja Oulun hiippakunnan tuomiokapitulin kanssa.