Sydämeni polkuja - Samuel Salmi -levyn julkistamiskonsertti

Aika: 15.4.2018 klo 18 - 20
Paikka: Oulun Tuomiokirkko

”Syyskuussa 2017 Oulun tuomiokirkossa soi lempeä musiikki. Se kuljetti minut vuosikymmenten rikkaalle matkalle. Tuossa hetkessä musiikin, puheen ja kuvien kautta eletty ja koettu sai muodon, joka julkaistaan nyt cd- ja dvd -levynä.” iloitsee Oulun piispa Samuel Salmi.

Oulun tuomiokirkossa julkaistaan su 15.4. klo 18 Sydämeni polkuja -tallenne. Musiikkikappaleet ovat ovia merkittäviin hetkiin Samuel Salmen elämässä. Levyllä Samuel Salmi sanoittaa matkaansa esitettävään musiikkiin. Ohjelmistossa ovat mm. Nocturne, Kesäillan valssi, Ystävän laulu ja Lapinäidin kehtolaulu. Sen lisäksi tallenne sisältää upeita valokuvia luonnosta ja erilaista kohtaamisista, jotka ovat kiiminkiläisen Matti Vuorman ottamia. Erityisesti Lappi-teema korostuu levyllä.  Levyllä musiikkia esittävät baritoni Raimo Paaso ja pianisti Markus Vaara.

Levyn on tuottanut Eero Karvonen.

”Kun katson tässä hetkessä elämäni tietä, näen monia polkuja, joille olen saanut astua. Olen saanut tuntea poluillani Jumalan johdatusta. Välillä olen kulkenut yksin ja vaikeissa kapeikoissa olen saanut voimaa ja rakkautta läheisiltäni ja ystäviltäni. Lapin luonnon herkkyys on puhutellut sieluani aivan erityisellä tavalla, sillä luonnossa olen saanut kohdata merkkejä Jumalan läsnäolosta ja hänen kosketuksesta henkilökohtaisesti. ” Salmi toteaa.

Julkistamiskonsertissa esiintyvät levyntekijät piispa Samuel Salmi, baritoni Raimo Paaso, pianisti Markus Vaara. Tilaisuuden juontaa tuomiorovasti Satu Saarinen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelma 20 euroa, sisältää Sydämeni polkuja -tallenteen.

Katso ja kuuntele traileri tästä!   Tervetuloa konserttiin!

Levyjä voi tilata tai ostaa 16.4. alkaen alla olevista paikoista hintaan 20 €. Jokaisesta myydystä levystä lahjoitetaan kolme euroa Ylivieskan uuden kirkon rakentamisrahastoon.

Musiikkikullas, Oulu

Oulun hiippakunnan tuomiokapituli, oulu.tuomiokapituli@evl.fi

Raimo Paaso, raimo.paaso@evl.fi

Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirasto, ylivieska.kirkkoherranvirasto@evl.fi