Eväshetki; pienten seurakuntien kasvatuksen työntekijöiden taukopaikka

Aika: 20.9.2018 klo 10:00 - 14:00
Paikka: Rovaniemi

Tervetuloa Eväshetkeen- pienten seurakuntien kasvatuksen työtekijöiden kohtaamispaikkaan-  to 20.9.18 klo 10-14. Paikkana Rovaniemi. Keskustelua ohjaamassa Saija Kronqvist.

Ohjelma
10 kokoontuminen Rovaniemen kirkon Kryptaan. Osallistutaan sisarusryhmän muskariin Sanna Koivuranta-Virtasen ohjauksessa.
Kryptan sisäänkäynti on Vapaudentien puolella, kirkon osoite on Yliopistonkatu 1.
11.15 lounas Rovaniemen seurakuntakeskuksen Ruustinna-ravintolassa, Rauhankatu 70.

12-14 Miltä seurakuntasi kasvatustyön horisontti näyttää työkauden alussa?
Tarkastellaan työn todellisuutta keskustellen. Seurakuntakeskuksen neuvoston kokoushuone.
Päätöskahvit

Kirkon lähin parkkipaikka –Kryptan sisäänkäynnin lähellä on muistaakseni max 3 tuntia, kirkkoa vastapäätä Sairaalakadun puolelta löytyy vapaata ajatonta parkkitilaa arkisin.

Päivä on maksuton. Ilmoittaudu 15.9. mennessä ja mainitse samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat saija.kronqvist@evl.fi.