4.10.2017

Kolarin seurakunnan kirkkoherran virka

Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa on haettavana

Kolarin seurakunnan kirkkoherran virka

Kolarin seurakunnan kirkkovaltuusto on määrittänyt kirkkoherran viran erityisiksi tarpeiksi seuraavat piirteet:

- hyvä kyky verkostoitua

- halu ja kyky hallinnollisten asioiden hoitamiseen

- hyvät sosiaaliset taidot ja henkilöstöjohtaminen

Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla. Kirkkoherran virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon ja seurakuntatyön johtamisen tutkinnon suorittanut pappi.  Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Hakemukseen on liitettävä nimikirjaote, josta ilmenee esteettömyys hakea kirkkoherran virkaa, sekä lääkärintodistus (T-lomake). Hakuaika päättyy 2.11.2017 klo 15. Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset toimitetaan KirkkoHR-palvelun kautta tästä linkistä.  Nimikirjaote liitetään sähköisessä hakulomakkeessa kohtaan Ansioluettelo ja lääkärintodistus kohtaan Liitetiedosto.

Lisätietoja antavat vt. kirkkoherra Ari Rautakoski, p. 040 8429 169, sekä pappisasessori Heikki Nissinen, p. 040 5445 132. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.