19.1.2018

Utsjoen seurakunnan kirkkoherran virka, Ohcejoga searvigotti girkohearrá virgi

Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa on haettavana

Utsjoen seurakunnan kirkkoherran virka

Utsjoen seurakunnan kirkkoneuvosto on määrittänyt kirkkoherran viran erityiseksi tarpeeksi seuraavan piirteen:

- valmius työskennellä monikulttuurisessa ympäristössä

Kirkkoherra valitaan välittömällä vaalilla.  Kirkkoherran virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon ja seurakuntatyön johtamisen tutkinnon suorittanut pappi.  Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.  Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen taidon lisäksi pohjoissaamen kielen taitoa tai sitoutumista sen hankkimiseen.

Hakemukseen on liitettävä nimikirjaote, josta ilmenee esteettömyys hakea kirkkoherran virkaa, sekä lääkärintodistus (T-lomake).

Hakuaika päättyy 20.2.2018 klo 15.  Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset toimitetaan KirkkoHR-palvelun kautta

Lisätietoja antavat vt. kirkkoherra Päivi Aikasalo, puh. 0400 393 334 sekä pappisasessori Kari Tiirola, p. 044 7698 233, sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Oulu bismagotti duopmokapihttalis lea ohcanláhkai

Ohcejoga searvigotti girkohearrá virgi

Ohcejoga searvigotti girkoráđđi lea meroštallan girkohearrá virggi erenoamáš dárbun čuovvovaš iešvuođa:

- dáidu bargat máŋggakultuvrralaš birrasis

Girkohearrá válljejuvvo njuolggo válggain.  Girkohearrá virgái ohcci báhppa galgá leat čađahan pastoráladutkosa ja searvigoddebarggu hovdema dutkosa.  Virgi gáibida suomagiela erenoamáš njálmmálaš ja čálalaš máhtu sihke ruoŧagiela duhtahahtti ipmirdeami dáiddu.  Virgái válljejuvvon olbmos gáibiduvvo suomagiela dáiddu lassin davvisámegiela dáidu dahje čatnašupmi dáiddu skáhppomii.

Ohcamušši galgá bidjat mielddusin nammagirjeváldosa, mas boahtá ovdan girkohearrá virggi ohcci easttahisvuohta, sihke doaktárduođaštusa (T-skovvi).  Ieš ohcamuš čállojuvvo elektrovnnalaš ohcanskovis gieddái Vapaamuotoinen hakemus. Nammagirjeválddus laktojuvvo čuoggái Ansioluettelo ja doaktárduođaštuš čuoggái Liitetiedosto.

Ohcanáigi nohká 20.2.2018 dmu 15.  Oulu bismagotti duopmokapihttalii čujuhuvvon ohcamušaid galgá doaimmahit KirkkoHR-bálvalusa bokte.

Lassidieđuid addiba vd. girkohearrá Päivi Aikasalo, tel. 0400 393 334 ja páhppaasessora Kari Tiirola, t. 044 7698 233, šleađgaboastačujuhusat leat hámis ovdanamma.sohkanamma@evl.fi