19.1.2018

Raahen seurakunnan kirkkoherran virka

Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa on haettavana

Raahen seurakunnan kirkkoherran virka

Raahen seurakunnan kirkkovaltuusto on määrittänyt kirkkoherran viran erityisiksi tarpeiksi seuraavat piirteet:

- hengellinen johtajuus

- kyky strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen muuttuvassa toimintaympäristössä

- hyvä organisointi- ja yhteistyökyky

- hyvät henkilöstöjohtamisen ja vuorovaikutuksen taidot

- kirkollisen lainsäädännön ja seurakunnan hallinnon tuntemus.

Kirkkoherra valitaan välittömällä vaalilla.  Kirkkoherran virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon ja seurakuntatyön johtamisen tutkinnon suorittanut pappi.  Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Hakemukseen on liitettävä nimikirjaote, josta ilmenee esteettömyys hakea kirkkoherran virkaa, sekä lääkärintodistus (T-lomake).  Varsinainen hakemus kirjoitetaan sähköisessä hakulomakkeessa kenttään Vapaamuotoinen hakemus. Nimikirjaote liitetään kohtaan Ansioluettelo ja lääkärintodistus kohtaan Liitetiedosto.

Hakuaika päättyy 20.2.2018 klo 15.  Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset toimitetaan KirkkoHR-palvelun kautta.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Tuomo Matala, p. 040 6710 615, sekä pappisasessori Kari Tiirola, p. 044 7698 233. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.