EtusivuPiispaHiippakuntaHallintoKoulutus ja kehittäminenTyöalatYhteystiedotTöihin hiippakuntaan

28.2.2018

Kalajoen seurakunnan kappalaisen (Himangan kappeliseurakunta) viransijaisuus

Kalajoen seurakunnassa on avoinna kappalaisen viransijaisuus ajalle 1.7.2018–31.12.2020.

Kalajoki tunnetaan merestä, hiekoista ja lomasta. Täällä on myös hyvä tehdä työtä ja elää. Seurakunnan työtä arvostetaan. Himanka on Kalajoen kappeliseurakunta ja se on toiminnallisesti varsin aktiivinen. Seurakuntalaiset jakavat vastuuta monista tehtävistä yhdessä työntekijöiden kanssa. Herätysliikkeet toimivat aktiivisesti seurakunnan yhteydessä.  Seurakunta odottaa papilta seurakuntaelämän ja herätysliikkeiden tuntemusta, seurakunnan perustehtävään sitoutumista ja halua palvella papin tärkeässä tehtävässä. Kappalaisen virkaa kuuluu vastuu kappeliseurakunnan hengellisestä elämän hoitamisesta ja lähiesimiehen tehtävät.

 

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602. Sijaisuus edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Sijaisuuteen määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote.  Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

 

Tehtävään haetaan ensisijaisesti pappisvihkimyksen omaavaa pappia, mutta maisteritkin otetaan huomioon.     

 

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 16.3.2018 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tästä linkistä.

 

HUOM! Papit liittävät sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi omasta tuomiokapitulista saatavan nimikirjaotteen, ei kuitenkaan muita liitteitä.

 

Lisätiedot: kirkkoherra Kari Lauri, p. 044 722 9000 sekä hiippakuntapastori Outi Uusimäki, p. 044 7555 512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi. 

© Oulun hiippakunnan tuomiokapituli, Ojakatu 1, PL 85, 90101 Oulu. Puh: (08) 5358 510