EtusivuPiispaHiippakuntaHallintoKoulutus ja kehittäminenTyöalatYhteystiedotTöihin hiippakuntaan

12.4.2018

Pelkosenniemen seurakunnan ma. kirkkoherran virka

Pelkosenniemen seurakunnassa on avautumassa kirkkoherran määräaikainen tehtävä ajalla 1.7. – 31.12.2018. 

Pelkosenniemen seurakunta kattaa Pelkosenniemen ja Savukosken kuntien alueet. Seurakunnan jäsenmäärä on noin 1600, ja seurakunnalla on kaksi toimintakeskusta: Pelkosenniemen kirkko, seurakuntatalo ja kirkkoherranvirasto sekä Savukosken kirkko ja seurakuntasali. Jumalanpalvelukset pidetään kirkoissa vuorosunnuntaisin. 

 

Pelkosenniemen-Savukosken alueella on erinomaiset mahdollisuudet luontoaktiviteetteihin esimerkiksi Pyhätunturin kansallispuistossa, Kairijoella, Kemijoella, Kitisen ja Luiron varsilla, Kivitunturin retkeilyalueella ja Urho Kekkosen kansallispuistossa. Nimeltä tuntemattomiakin mutta näkemisen arvoisia paikkoja on paljon. 

 

Suomalaisten ja saamelaisten kohtaaminen ja sekoittuminen vuodesta 1624 lähtien on synnyttänyt tälle alueelle omaleimaisen kulttuurin. Tutustuminen siihen on palkitseva kokemus. 

 

Kirkkoherran viranhoitajalle katsotaan eduksi aiempi hallinnollinen kokemus tai koulutus. Hakijalta toivotaan hyvää yhteistyökykyä ja innostavaa työotetta. Viran palkkaus määräytyy hinnoitteluryhmän K10 mukaisesti. Tehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Tehtävään määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote.

 

Tehtävään voidaan määrätä myös teologian maisteri, mikäli hänellä on tehtävään valmistavaa työkokemusta tai koulutusta.

 

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 23.4.2018 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tästä linkistä.

 

Lisätiedot: vt. kirkkoherra Antti Kettunen, p. 0400 902026 sekä hiippakuntapastori Outi Uusimäki, p. 044 7555 512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

 

© Oulun hiippakunnan tuomiokapituli, Ojakatu 1, PL 85, 90101 Oulu. Puh: (08) 5358 510