Piispantalon blogi
Seurakuntien rippikoulutyö voi olla merkityksellinen kokemus lastensuojelunuorelle. Nuori tarvitsee helposti löydettävän rippikoulupolun, jossa myös nuoren perhe ja lähiyhteisöt kutsutaan mukaan. Rippikoulu voi olla vastaamassa nuoren tarpeisiin ja nostaa esiin hänen vahvuuksiaan. Onnistunut rippikoulu voi säteillä koko lähiyhteisöön.
Hiippakunnan alueelta kerätään kertomuksia hiljaisuuden poluista. Millainen on sinun hiljaisuuden polkusi? Pieni joukko oululaisia kulki Tuiran kirkolta patosillan yli kohti tuomiokirkkoa, ja kirjasi havaintojaan matkan varrelta. Reitti vien joen yli ja Ainolan puiston halki. Syntyisikö tälle reitille kaupunkipyhiinvaellus?
-mitä nuorten pitäisi digirippikoulussa osata?