EtusivuPiispaHiippakuntaHallintoKoulutus ja kehittäminenTyöalatYhteystiedotTöihin hiippakuntaan
Ajankohtaista

Kohti vasun mukaista katsomuskasvatusta -koulutus

Aika: 5.11.2018 klo 09:00 - 16:00
Paikka: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, Linnankatu 3, 90100 Oulu

Tervetuloa katsomuskasvatuksen koulutuksiin!

Ilmoittaudu 20.10.2018 mennessä tästä!

Uuden vasun mukaisesti katsomuskasvatus koskee kaikkia varhaiskasvatuksen piirissä olevia lapsia. Nyt on saatavissa tietoa ja työvälineitä, jotka auttavat selkiyttämään katsomuskasvatuksen käsitteitä ja helpottavat katsomuskasvatuksen toteuttamista päiväkodin arjessa.
Lataa sähköinen esite

Kasvua katsomuksesta -koulutukset toteutetaan OPH:n hankerahalla vuosien 2018-2019 aikana. Koulutukset ovat osallistujalle maksuttomia sisältäen opetuksen ja kahvi/teetarjoilut. (Huom! Muut ateriat ja mahdollinen majoitus omakustanteisesti.) Valitse itsellesi sopiva koulutus ja tule kehittämään katsomuskasvatuksen osaamistasi!

Kohti vasun mukaista katsomuskasvatusta

Mitä katsomuskasvatuksella tarkoitetaan vasussa? Miten kulttuuri ja katsomukset liittyvät toisiinsa? Miten käsitellä lasten kysymyksiä arjen kasvatustyössä? Millä tavalla katsomuskasvatus vahvistaa lasten yhdenvertaisuutta? Miten puhua katsomuskasvatuksesta vasu -keskusteluissa vanhempien kanssa?

Koulutus tarjoaa hyvät perustiedot katsomuskasvatuksen keskeisistä periaatteista ja ideoita sen toteuttamiselle päiväkodin arjessa.

Ohjelma liitteenä!

Liitteet

© Oulun hiippakunnan tuomiokapituli, Ojakatu 1, PL 85, 90101 Oulu. Puh: (08) 5358 510