Uutta tekemässä - UUTE

Hankkeessa tapahtuu

Muutoksen ja työhyvinvoinnin johtaminen kuudessa Pohjois-Suomen (26.10.)

Hankkeessa on toteutettu tarkastus 9.6.2017. Hankkeessa ei löydetty mitään huomautettavaa. Lopullinen raportti tulee myöhemmin EURA:aan ja viedään seuraavaan ohjausryhmän kokoukseen ensi vuoden puolella.

Kuluvan vuoden kahdeksas Uute-viesti ilmestyy (26.10.)

Uute-viesteissä on tällä kertaa tarinaa Uutteen jatkohankkeen suunnittelusta sekä Simon vs. kirkkoherran Marja-Riitta Ojalan blogi: "Työntekijäkokoustenjäsentämisestä omaa työtä kehittäväksi."

Uute-viesti (26.10.)

Eilen ilmestyi tuore Uute-viesti (5.10.)

Käypä lukemassa tuoreita kuulumisia Kilpisjärven piispansauvakävelyltä, jota isännöi Oulaisten Uute-seurakunnan kirkkoherra Matti Hirvilammi, joka on virkavapaalla Oulaisten seurakunnasta. Samalla reissulla oli mukana myös Rami Niemi Oulaisten seurakuntapastori, joka myös on virkavapaalla omasta tehtävästään. Uute-viestissä on myös syyskuun alussa ilmestyneen Telma-lehden artikkeli, jossa kerrotaan Uutteesta. Mukana kaksi Uute-seurakuntaa: Oulainen ja Taivalkoski.

Uusia Uute-viestejä ilmestyy 30.8.2017 (30.8.)

Tänään 30.8.17 ilmestyvässä Uute-Viestissä on kaksi blogikirjoitusta. Toinen on Rami Niemen kirjoitus Osallistavasta johtamisesta ja toinen mielenkiintoinen kirjoitus Utajärven nuorisotyönohjaajan Minna Virtasen kirjoitus Pakohuoneesta. Käykääpä lukemassa. Blogit ovat sekä Uute-Viestissä että erillisenä blogina Blogi-bannerin alla. Kiitokset aktiivisesta osallistumisesta blogikirjoitteluun!