Uutta tekemässä - UUTE

Hankkeessa tapahtuu

Uusia Uute-viestejä ilmestyy 30.8.2017 (30.8.)

Tänään 30.8.17 ilmestyvässä Uute-Viestissä on kaksi blogikirjoitusta. Toinen on Rami Niemen kirjoitus Osallistavasta johtamisesta ja toinen mielenkiintoinen kirjoitus Utajärven nuorisotyönohjaajan Minna Virtasen kirjoitus Pakohuoneesta. Käykääpä lukemassa. Blogit ovat sekä Uute-Viestissä että erillisenä blogina Blogi-bannerin alla. Kiitokset aktiivisesta osallistumisesta blogikirjoitteluun!

Uute-viestejä ilmestyy myös tänään (9.8.)

Uute-viesti sisältää myös Rovaniemen seurakunnan vt. viestintäpäällikön Harriet Urposen blogi-kirjoituksen, missä hän vertaa työyhteisöä orkesteriin. Blogi-kirjoitukset löytyvät Uutteen sivuilta logojen alapuolelta UUTE Blogi -bannerin alta. Käykää tutustumassa.

Uute-hankkeen viimeinen syyskausi käynnistyy (9.8.)

Uute-hankkeessa alkaa viimeinen toimintavuosi. Hankkeessa on saatu monenlaista toteutettua ja seurakuntien työyhteisöt ovat ottaneet aimoharppauksia eteenpäin kehittämistyössä. Paljon on vielä suunnitelmissa syksyn ja ensi kevään aikana. Hyvissä ajoin keväällä pidämme loppuseminaarin maanantaina 23.4.2018. Tarkempi kellonaika ja ohjelma lähetetään lähempänä seminaarin ajankohtaa. Myös loppuraportin osalta on suunnitelmia tehty. Joka tapauksessa koko hanke pitäisi olla loppuun saatettuna 31.7.2018.

Kesäiset terveiset Uute-seurakunnille! toivottaa Uutteen-väki (13.6.)

Uutteen tarkastus toeutettiin 9.6.2017 (13.6.)

EU-rahastosta rahoitettavia hankkeita tarkastetaan vuosittain satunnaisotannan perusteella. Valtionvarainministeriön virkamies toteutti Uute-hankkeen tarkastuksen Tuomiokapitulin tiloissa. Hankkeesta ei löydetty mitään huomautettavaa ja kaikkia asiat olivat kunnossa ja hyvin hoidettuna. Voimme siis hyvillä mielin lähteä kesän viettoon.