Uutta tekemässä - UUTE

Hankkeessa tapahtuu

Uusi Uute-viesti on ilmestynyt tänään (18.4.)

Uute-viestejä on ilmestynyt kaikkiaan 14 kappaletta ja kevään ja alkusyksyn aikana ehtii ilmestyä vielä 4 Uute-viestiä. Kiitokset kaikille ahkerille blogikirjoittajille ja muille Uute-viestin ilmestymistä tukeneille henkilöille.

Uute-Vestejä on ilmestynyt jo kaksitoista numeroa (9.2.)

Kiitokset kaikille Uute-Viestiin kirjoittaneille ahkerille blogi-kirjoittajille sekä muille kirjoittajille. Olen pyrkinyt löytämään aina jotain ajankohtaista hankkeen etenemiseen liittyvää.

Uute-hankkeen ohjausryhmän arviointi ja palautetilaisuus sekä ohjausryhmän kokous pidetään 12.2.2018 Vanhassa pappilassa (7.2.)

Uute-hanke on edennyt loppusuoralle ja on arvioinnin aika. Aikaisemmin ei ole ohjausryhmä päässyt arvioimaan hanketta kokonaisuudessaan, mutta nyt siihen on alkuvuodesta annettu mahdollisuus. Kaikista seurakunnista on saatu vastaus joko kirkkoherran tai jonkun muun työntekijän vastaamana. Kiitokset palautteesta! Toki olemme saaneet palautetta kaikissa ohjausryhmän kokouksissa, mutta tällä kertaa toivoimme, että saisimme myös kriittistä palautetta ja sitä saimmekin. Voimme ottaa tämän palautteen huomioon hankkeen loppusuoralla ja uutta jatkohanketta suunnitellessamme. Palautetta käymme läpi 12.2.2018 Vanhassa pappilassa ja sen jälkeen on vielä ohjausryhmän kolmanneksi viimeinen kokous.

Muutoksen ja työhyvinvoinnin johtaminen kuudessa Pohjois-Suomen (26.10.2017)

Hankkeessa on toteutettu tarkastus 9.6.2017. Hankkeessa ei löydetty mitään huomautettavaa. Lopullinen raportti tulee myöhemmin EURA:aan ja viedään seuraavaan ohjausryhmän kokoukseen ensi vuoden puolella.

Kuluvan vuoden kahdeksas Uute-viesti ilmestyy (26.10.2017)

Uute-viesteissä on tällä kertaa tarinaa Uutteen jatkohankkeen suunnittelusta sekä Simon vs. kirkkoherran Marja-Riitta Ojalan blogi: "Työntekijäkokoustenjäsentämisestä omaa työtä kehittäväksi."