EtusivuPiispaHiippakuntaHallintoKoulutus ja kehittäminenTyöalatYhteystiedotTöihin hiippakuntaan
Ajankohtaista työaloilta

Uutisia

Piispa Samuel Salmi vihki Diakonian virkaan 40 diakoniatyöhön valmistunutta. 8 heistä oli koulutukseltaan sairaanhoitaja diakonissaa ja 32 sosionomi diakonia. Lisää tietoa asiasta Diakonia ja yhteiskunnallisen työn sivulla https://oulunhiippakunta-evl-fi-d.aldone.fi/tyoalat/diakonia-ja-yhteiskunnallinentyo/ajankohtaista_diakoniasta /
Tutustu miten koulu- ja päiväkotimaailma kohtaa Sote-muutoksen. Tapahtuman järjestäjänä toimi Lapin LAPE-hanke.
Perheen parhaaksi-yhdessä kasvun tukena materiaalit löydät nyt täältä. Rippikoulun digitaalinen kehittäminen, nuorten hyvinvointi ja partioteema olivat esillä torstaina 22.2. Perjantaina tutustuttiin kasvatuksen muuttuvaan kenttään ja erityisesti Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (Vasu) tuomaan muutokseen päiväkotiyhteistyössä. Vasu-dialogimalli esiteltiin ja tarkasteltiin valtakunnallista Vasu-tilannetta. Lisäksi luotiin katsaus lasten ja perheiden palveluiden kärkihankkeeseen LAPEen, jonka myötä perhepalvelut kootaan perhekeskuksiin ja -asemille. Vanhempain akatemian Päivi Väisänen-Nikula ja Essi Niemi koulututtivat tunne-- ja vuorovaikutusteemasta perjantai-iltapäivän ajan. Kanavissa keskusteltiin kirkkomuusikon roolista muuttuvalla kasvatuksen kentällä sekä musiikista rippikoulussa -rippikoulusta jumalanpalveluksessa.
Diakoniasymposium kokosi keskustan seurakuntatalolle 28.9 noin sata diakoniasta kiinnostunutta. Tilaisuus streemattiin ja se on nähtävillä osoitteessa http://www.virtuaalikirkko.fi/videoarkistot/virtuaalikirkko/odl-diakoniapaivat-28.9.2017-iltapaiva/
Tuomiokapituliin on tullut tiedusteluja Esikoislestadiolaiset ry:n järjestämien rippikoulujen asemasta. Tässä ohjeessa on tietoa niiden suhteesta seurakunnan rippikouluihin ja niiden antamiin jäsenoikeuksiin.  
Haku Inarissa toteutettavaan sairaanhoitaja-diakonissakoulutukseen tapahtuu 17.3.–9.4.2015 yhteishakujärjestelmän kautta.
RSS
© Oulun hiippakunnan tuomiokapituli, Ojakatu 1, PL 85, 90101 Oulu. Puh: (08) 5358 510